Har du en gammel fugt- og skimmelskade kan det være en genvej at ozon behandle dit rum med dårlig lugt?

LIDT OM OZON OG OZON BEHANDLING

 

Ozon(O3) er en gasart der naturligt fremstilles i blandt andet tordenvejr, ved vandfald, samt ikke mindst i den yderste atmosfære (stratosfæren), når ilten udsættes for ultraviolet bestråling i 10-50 km. højde omdannes den til ozon (ozonlaget), som beskytter os mod solens ultraviolette bestråling. Uden ozonlagets beskyttende virkning ville vi ikke være i stand til at overleve på jorden.
Ozon er et meget effektivt oxidations middel med en stærkt oxyderende virkning. En kvalitet der gør gassen til en yderst virkningsfuld lugt renser og desinfektionsmiddel.
Ozon virker ved at nedbryde organiske materialer i stil med, bakterier, virus, svampe, fedt samt mange uønskede lugte.

Hvordan virker vores ozongeneratorer?
Vores ozongeneratorer producerer ozon direkte fra luftens ilt ved hjælp af elektricitet. Intet andet er nødvendigt. Ozongeneratorerne leveres fra ozonproduktion på 0,1 g/h til 80 g/h. Generatorerne kan anvendes i omgivelses temperaturer -10 til +35 °C og en luftfugtighed under 85 %. Det er solide og energi nøjsomme ozongeneratorer funderet på den nyeste teknik for ozon fremstilling.
Cellemembranerne i bakterier og virus nedbrydes ved oxidation til CO2, vand, samt harmløse alkoholer og aldehyder. Via påvirkning af emnerne et stykke tid med en vis koncentration af ozon nedbryder ozonen de uønskede materialer. Efter endt behandling med ozongenerator efterfulgt af en kraftig udluftning, vil det behandlede område derefter lugte dejligt friskt og lækkert, der lugter nærmest af ingenting.
En kur med ozongenerator fjerner det der lugter helt. En billig og simpel måde til at fjerne dårlige lugte med. En ozongenerator kan anvendes igen og igen.
Ozon har været kendt i mange år og bruges i dag i almindelighed indenfor flere forskellige fagområder.

Lugt fjernelse:

 • Hotelværelser, efter rygning på ikke ryger, opkast, mv
 • Rum og inventar efter brandskade.
 • Køkkener, fedt udsugning fra køkkener.
 • Lugt rens og desinfektion af tøj og sko.
 • Desinfektion efter fugtskader og skimmel skader.
 • Lugt rens og desinfektion af Køkken, bryggers, toilet.
 • Lugt begrænsning i skralde rum.
 • Udsugning fra restauranter.

Desinfektion af:

 • Lokaler efter vandskade, ulykke.
 • Toiletter, elevatorer, børneinstitutioner.
 • Operations stuer.
 • Laboratorier og sluser hvor der arbejdes med levende virus farlige organiske objekter som f.eks. levende virus, smitstoffer eller tilsvarende.

Sterilisering af:

 • Dyre stalde.
 • Operationsstuer.

 

ANVENDELSES EKSEMPLER:
Kælder:
Hvis en kælder skal behandles, klargøres den ved at alle døråbninger og vinduer lukkes, alle levende væsner mennesker såvel som dyr lukkes ud af kælderen, ozongeneratoren tilsluttes hvorefter man selv forlader kælderen og lukker efter sig.
Når den efterstræbte tid er gået dvs. normalt efter 20 min til 1 time pr. m3 luft, afhængig af tilsmudsnings graden, går man ind i kælderen, slår ozongeneratoren fra og lufter ud i kælderen /påbegynder ventilation.
Nu lugter kælderen af ingenting da bakterier og organiske materialer er nedbrudt. Effekten holder sædvanligvis i meget lang tid. Friskt og vidunderligt.

Bil, Båd, Campingvogn:
Bilen rengøres som normalt, ozongeneratoren sættes ind og tilsluttes strøm og kører i 2-3 timer afhængig af tilsmudsnings graden, efter endt behandling luftes bilen grundigt ud, den lugter nu af ingenting, frisk og rent.

Sko, Arbejdstøj:
Ønskes sko eller tøj renset, sættes de i en papkasse med generatoren tændt i ca. ½ time, hvorefter de er helt lugtfrie i meget lang tid herefter.

Dimensionering:
Ved svære tilfælde dimensioneres 1 times drift pr. 500 mg ozon pr. m3 luft i lokalet. Ved lette tilfælde 20 minutter pr m3 luft i lokalet.

Lugt fjernelse:
Behandlingstiden kan variere i praksis, da den afhænger af temperaturen, fugtigheden og mængden af forurenende stoffer.

 

 

Ozongenerator 200

 

Rum volume:           -50 kvm

Hotelværelser          6 timer

Ryger bil – let / svær 2 / 4 timer

Hundelugt bil / rum   4 / 6 timer

Skimmel-behandling -30 timerLevering kun kr. 69,-

Medmindre andet fremgår af den enkelte vare, koster levering kun kr. 69,-

Kundeservice

Online salg og rådgivning

Telefon: 92 15 31 31
E-mail: mail@superindeklima.dk
 

Åbningstider for salg og
kundeservice:

Mandag-torsdag  kl. 7- 17
Fredag  kl. 8- 16
 
 

14 dages returret

På alle Meaco's kvalitets produkter tilbyder vi dig at prøve maskinerne i 14 dage og skulle du imod forventning blive skuffet eller bare fortryde dit køb giver vi dig 100% fuld returret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev