Fugt i kælder det er træls, og kan føre til skimmelsvampinfektion af træværk, mure, maling, osv. Skimmelsvamp lever af organisk materiale og eksisterer overalt i naturen, specielt i fugtige miljøer og afgiver som regel en muggen lugt.

Skimmelsvamp producerer en række forskellige stoffer, heriblandt giftstoffer der er sundhedsskadelige - især for folk med astma og allergi.

Skimmelsvamp udvikles normalt i fugtige miljøer og rammer rum med dårlig mulighed for ventilation, eller rum med høj fugtighedsbelastning som for eksempel badeværelset, eller kælderen.

Mindre angreb af skimmelsvamp kan man fjerne selv, men ved større angreb skal man have fat i en specialist.

At få fat i en specialist, og udrede større angreb af svamp, kan blive en dyr affære. Til gengæld kan svampen forebygges ved at holde luftfugtigheden i det pågældende rum nede.      

Skimmelsvamp kan bekæmpes og holdes nede med disse Meaco produkter:

http://superindeklima.dk/luft/luftaffugter/privat/affugter-til-kolderum/

http://superindeklima.dk/luft/luftrenser/

"Vi havde en specialist fra kommunen ude, han sagde at det ville koste 50.000 kroner at fjerne svampen på badeværelsesvæggen. Inficeringen kom, selvom vinduet på badeværelset næsten konstant står åbent, men der er selvfølgeligt heller ikke installeret ventilation" - Alexander, Bolbro, Odense

Levering kun kr. 69,-

Medmindre andet fremgår af den enkelte vare, koster levering kun kr. 69,-

Kundeservice

Online salg og rådgivning

Telefon: 92 15 31 31
E-mail: mail@superindeklima.dk
 

Åbningstider for salg og
kundeservice:

Mandag-torsdag  kl. 7- 17
Fredag  kl. 8- 16
 
 

14 dages returret

På alle Meaco's kvalitets produkter tilbyder vi dig at prøve maskinerne i 14 dage og skulle du imod forventning blive skuffet eller bare fortryde dit køb giver vi dig 100% fuld returret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev