Meaco bedst i test

Meaco's luftaffugter gjorde det igen!

Endnu engang kan et af Meacos produkter bryste sig af at være Bedst i Test.

Meacos luftaffugter ”Meaco 20L Platinum” er to gange tidligere, i 2014 og 2015, blevet kåret som Best Buy af det engelske forbruger magasin Which? og nu også af det norske forbruger magasin klikk.no der giver affugteren 6 ud af 6 point.

 

Meaco 20L platinum - bedst i test

 

Klikk.no er Norges største internet forbruger magasin med over 900.000 besøgende om ugen, og Meaco 20L Platinum blev her sammenlignet med 8 andre luftaffugtere i sin klasse på det norske marked.

 

I testen blev de 9 affugtere sat til at affugte en kælder, der var blevet udstyret med varmeovne samt luftfugtere der sørgede for en luftfugtighed på 70 % og 21 graders varme.

Herefter blev affugterne testet på hvor meget vand affugterne kunne trække ud af luften på 2 timer og hvor meget strøm der gik hertil, samt hvor let det var at sætte affugteren til.

 

Meaco 20l Platinum markerede sig specielt godt på 3 områder:

 

kapaciteten: hvor meget vand affugteren fjerner fra luften indenfor et bestemt tidsrum – 6 ud af 6 point, den bedste kapacitet blandt de testede modeller.

 

Brugervenlighed: med sin enkle betjening, den lave vægt og det spildsikre låg på tanken scorede Meaco 20L Platinum 4 ud af 6 point.

 

Strømforbrug: hvor meget strøm der bruges i forhold til kapaciteten – 6 ud af 6 point, og det laveste forbrug blandt affugterne i testen.

 

Sagt af redaktionen på Klikk.no: ” Det er enkelt at komme i gang, affugteren er med det samme klar til brug. Enkelt og let forståeligt panel med display der viser luftfugtigheden. En relativt lille affugter også, det har et godt bærehåndtag og gode hjul, samt det er let at tømme vandbeholderen. Konklusionen, en effektiv affugter der kan bruges til alle opgaver i huset.”

 

Meaco 20L Platinum vandt igen en sikker sejer se Testen her

 

 

Levering kun kr. 69,-

Medmindre andet fremgår af den enkelte vare, koster levering kun kr. 69,-

Kundeservice

Online salg og rådgivning

Telefon: 92 15 31 31
E-mail: mail@superindeklima.dk
 

Åbningstider for salg og
kundeservice:

Mandag-torsdag  kl. 7- 17
Fredag  kl. 8- 16
 
 

14 dages returret

På alle Meaco's kvalitets produkter tilbyder vi dig at prøve maskinerne i 14 dage og skulle du imod forventning blive skuffet eller bare fortryde dit køb giver vi dig 100% fuld returret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev